Bericht versturen
Thuis

INFINITE AUTOMATION CO ., LIMITED kwaliteitscontrole

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

Ons bedrijf volgt zeer strikte kwaliteitscontroleprocedures. Wij zorgen ervoor dat alle producten die levering steunen al onze kwaliteitscontrolestadia overgingen.

 

Gebruikte en Herstelde Machines - wij hebben een fabrieksplaats waar al onze machines worden geïnspecteerd, reparatie/, meticulously gehandhaafd en hersteld. Al deze processen worden gedaan door ervaren Ingenieurs en onder strikte supervisie. Alle machines moeten worden gewaarborgd om alle kwaliteitscontroleprocédés over te gaan en worden goedgekeurd productie-klaar. Ons kwaliteitsteam verzekert dat processen die van begin tot eind (- onderhoud ontmantelen - reparatie/- assemblage de herstellen - verpakking in kratten die - de verscheept) onder de supervisie zullen zijn en vereist om al onze kwaliteitsnormcontrolelijst over te gaan.

 

Nieuw Machines en Materiaal - wij hebben een fabrieksplaats waar al machines en het materiaal worden geproduceerd. Al machines en het materiaal moeten worden gewaarborgd om alle kwaliteitscontroleprocédés over te gaan en worden goedgekeurd productie-klaar. Ons kwaliteitsteam verzekert dat de processen van begin tot eind (assemblage - de verpakking in kratten die - verscheept) onder de supervisie zullen zijn en vereist voorbijgaand al onze kwaliteitsnormcontrolelijst.

 

Voeders/Machinedelen/Productie Verbruiksgoederen - ons bedrijf handhaaft het grootste voeder en machinedelenpakhuis vandaag in China. Wij hebben technische deskundigen die onze voeders, een ervaren voorraadcontrolemechanisme, en een strikt kwaliteitscontroleteam handhaven om ervoor te zorgen dat al onze producten aan de hoogste kwaliteitscontroleprocedures vóór levering zullen voldoen.

 

Bij Oneindig Automatiseringsco., Ltd, kunt u zeker zijn dat al onze producten in beste voorwaarde 24/7 zijn.

Contactgegevens
INFINITE AUTOMATION CO ., LIMITED

Contactpersoon: Ms. Rosy Shao

Tel.: (86)-13823274872

Fax: 86-755-23115005

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)